جراحی همزمان بینی و چانه

جراحی همزمان بینی و چانه

برخی از افراد که دچار عدم تناسب در قسمت‌های مختلف صورت هستند ممکن است همراه با جراحی بینی تمایل به انجام جراحی‌های دیگری نیز داشته باشند، جراحی چانه یکی از جراحی‌های متداولی است که ممکن است همراه با جراحی بینی به صورت همزمان انجام شود. در ادامه به بررسی جراحی همزمان بینی و چانه می‌پردازیم و مزایا، مضرات، نحوه جراحی، مراقبت های بعد و … را مورد بررسی قرار می دهیم. با ما در ادامه همراه باشید…

در برخی از مواقع شاهد آن هستیم که جراح بینی برای به دست آوردن نتیجه ایده آل از جراحی بینی به بیمار توصیه می کند جراحی همزمان بینی و چانه انجام دهد، بینی به دلیل قرار گیری در مرکز صورت ، زیبایی چهره را تحت تاثیر قرار می دهد و به جرأت می توان گفت که یکی از مهم ترین عوامل زیبایی صورت محسوب می شود ، لذا در صورت داشتن هر گونه ایراد ظاهری می تواند زیبایی چهره را به چالش بکشد، همچنین کوچک بودن چانه نیز می تواند ایرادات موجود در بینی را بیشتر نشان دهد لذا نیاز است جراحی پروتز چانه نیز انجام شود.

آیا جراحی همزمان بینی و چانه برای همه افراد مناسب است؟

خیر. اگرچه جراحی ترکیبی بینی و پروتز چانه برای برخی از بیماران بسیار موثر است ، اما انتخاب درستی برای همه افراد نیست.

برخی از بیماران واقعا به عمل زیبایی بینی نیاز دارند ، اما انجام پروتز چانه برای آن ها ضرورتی ندارد.

بعضی افراد نیز مشکل ظاهری بینی آن ها ، تنها به دلیل کوچکی و عقب بودن چانه شان است ؛ پس می توانند فقط جراحی پروتز چانه را انجام بدهند.

اگر فرد احساس می کند چانه او با سایر اجزای صورت متناسب نیست ، عمل پروتز چانه می تواند به رفع عقب رفتگی چانه کمک کند و تقارن صورت فرد را بهبود بخشد.

تأثیر تقارن و تعادل صورت در زیبایی چهره

بسیاری از افراد تعجب می کنند که چرا در برخی موارد ، جراحی همزمان بینی و چانه انجام می شود ؛ در پاسخ به این دسته از افراد باید اشاره داشت که این جراحی ترکیبی ، می تواند تقارن و تعادل صورت را به بهترین نحو ممکن بهبود بخشد.

نمای نیم رخ صورت ، فاکتور مهمی در زیبایی چهره محسوب می شود. زاویه بینی و چانه در ارتباط با یکدیگر مشخص می کند که نمای نیم رخ شما از نظر زیبایی چقدر دلپذیر است.

چانه ضعیف ( عقب رفته ) ممکن است به اندازه بینی بزرگ قابل توجه نباشد ، اما می تواند مشکلات عمده ای در تعادل صورت ایجاد کند و نمای نیمرخ فرد را از لحاظ زیبایی تحت الشعاع قرار دهد.

برخی از بیماران که کاندیدای خوبی برای عمل دماغ هستند ، ممکن است برای بهبود تناسب و هارمونی چهره ، علاوه بر رینوپلاستی به انجام جراحی زیبایی چانه نیز احتیاج داشته باشند.

ترکیب این دو عمل جراحی ، تعادل و تناسب مؤلفه های صورت را بهبود می بخشد و می تواند نتایج بهتری به بیماران ارائه دهد.

از این رو انجام عمل همزمان بینی و چانه در این افراد ، می تواند هم ویژگی های صورت را بهبود بخشد و هم می تواند به بهترین نتیجه کلی منجر شده و نمای نیم رخ متعادلی برای فرد ایجاد کند.

انواع جراحی چانه که همزمان با جراحی بینی انجام می‌شود

روش‌های مختلفی جهت جراحی چانه به کار می‌رود که با توجه به سایر اجزاء صورت انتخاب می‌شود.

  • ایمپلنت چانه
  • لیپوساکشن چربی‌های زیر چانه
  • جراحی فک

مزایای جراحی همزمان بینی و چانه

  • گرفتن یک بی هوشی برای فرد
  • تاثیر بسیار زیاد در زیبایی بعد از عمل
  • روند بهبودی همزمان هر دو که یک هفته نیاز است
  • مراقبت های مشترک
  • مزیت مالی و کاهش هزینه جراحی

مضرات جراحی بینی و چانه به طور همزمان

بسته به شرایط فرد و دلایل خاص، ممکن است پزشک تصمیم بگیرد که جراحی بینی و چانه را در دو نوبت انجام دهد. این دلایل عبارتند از: تشدید خونریزی، کم خونی، التهاب و مشکلات دیگری مانند عدم تحمل درد جراحی از سوی بیمار و

مراقبت های لازم دکتر شهاب الدین عزیزی متخصص جراحی فک و صورت در تهران به بیمار، بعد از جراحی همزمان بینی و چانه عبارتند از:

  1. مقدار زیادی آب بنوشید. آب ، ضمن حفظ عملکردهای مهم بدن ؛ مانند هضم بهتر غذا و تسهیل گردش خون ، می تواند ترمیم بافت را بهبود بخشد ؛ لذا افراد طی دوران نقاهت خود باید به طور متوسط ، حداقل 6 تا 8 لیوان آب در روز بنوشند.
  2. حداقل چند هفته قبل تا چند هفته بعد از جراحی ، باید مصرف سیگار متوقف شود.
  3. بعد از جراحی ، به میزان کافی حدودا 7 تا 10 روز به خوبی استراحت کنید.
  4. 2 تا 3 روز اول بعد از جراحی ، ممکن است عوارض جانبی مانند تورم یا کبودی در نواحی جراحی احساس کنید ؛ نگران نباشید این موارد به تدریج از بین می روند.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *